Over mij

& mijn stijl

Het stilzetten van tijd, vangen van liefde & connectie, vastleggen van een bijzondere periode. Een zwangerschap, de onbevangenheid van kinderen binnen een jong gezin. Portretten, schoonheid van alledag, jij zoals je nu bent. In alle gevallen met een tijdloos karakter, want het resultaat is voor later….


In alle gevallen met een tijdloos karakter, want het retultaat is voor later…


Ik ben natuurlijk licht fotograaf. Dat betekent dat ik alleen fotografeer met het aanwezige licht (geen studiolampen). Een fotoshoot met Pix & Puur vindt altijd op locatie plaats (ik heb geen studio).

Ik hou enorm van het tijdloze karakter van zwart-wit foto’s. So you better love black & white!

Ik hou het graag puur en simpel. Dat geldt voor zowel de portret- als de lifestyle sessies. Het gaat om jou. Een glimp van de echte jij! Een blik, een beweging. Authenticiteit. Ongedwongen, ongeposeerde foto’s.

.


Puurheid gevangen in het mooiste licht, bewerkt tot een tijdloos zwart-wit portret.


.

Hi, ik ben Kitty. Ik ben al heel lang samen met Paul en sinds 2013 mama van Pim. Wij wonen in Veldhoven, maar mijn roots liggen in het bosrijke Vessem.

Ik word helemaal gelukkig van een fietstocht als gezinnetje in de lentezon naar een koffiehuisje. Of van een lange wandeling in de Dolomieten of eigenlijk de beloning achteraf: Italiaanse eten en heerlijke wijn na gedegen inspanning en natuurschoon

Ik hou van films, Paul z’n homemade pizza Parma, fotograferen door een raam, Harry Potter en Milaan. En ik hou van foto’s. Ik ben gefascineerd geraakt doordat je tijd stil kunt zetten met fotografie. Het idee dat er over 30 jaar iemand herinneringen ophaalt met een stapel foto’s die ik heb geschoten, dat vind ik fantastisch.

Leuk dat je op mijn website bent, kijk vooral ook op mijn blog of instagram account om nog meer gevoel te krijgen bij mijn stijl van fotografie. Vragen of interesse in een shoot? Let me know!

Liefs,
Kitty

Pix & Puur Portretfotografie Veldhoven

Met dank aan

Mijke & Berdien voor deze mooie foto's van mij

Foto 1: Mijke Bressers fotografie | www.mijkebressers.nl
Foto 2: Berdien Westland Fotografie | www.berdienwestland.nl