Over mij

& mijn stijl

Het stilzetten van tijd, vangen van liefde & connectie, vastleggen van een bijzondere periode. Een zwangerschap, de onbevangenheid van kinderen binnen een jong gezin. Portretten, schoonheid van alledag, jij zoals je nu bent. In alle gevallen met een tijdloos karakter, want het resultaat is voor later….

Ik ben natuurlijk licht fotograaf. Dat betekent dat ik alleen fotografeer met het aanwezige licht (geen studiolampen). Een fotoshoot met Pix & Puur vindt altijd op locatie plaats (ik heb geen studio).

Ik hou het graag puur en simpel. Dat geldt voor zowel de portret- als de lifestyle sessies. Het gaat om jou. Een glimp van de echte jij! Een blik, een beweging. Authenticiteit. Ongedwongen, ongeposeerde foto’s.

Mijn bewerkingen zijn 50-100% in zwart-wit. Ik hou van het tijdloze karakter van zwart-wit portretten!

.


Puurheid gevangen in het mooiste licht, bewerkt tot een tijdloos zwart-wit portret.


.

Hi, ik ben Kitty. Ondernemer bij Pix & Puur. Partner van Paul. Moeder van Pim. Woonachtig in Veldhoven. Geboren in Vessem. Gek op: Italie, lekker eten, films, wijn, tijd voor mezelf, koffiehuisjes, Harry Potter, een goed boek lezen, fietsen met Pim en Paul en wandelen in de Dolomieten.

En ik hou van foto’s. Ik ben gefascineerd geraakt doordat je tijd stil kunt zetten met fotografie. Het idee dat er over 20 jaar iemand herinneringen ophaalt met een stapel foto’s die ik heb geschoten, dat vind ik fantastisch.

Leuk dat je op mijn website bent, kijk vooral ook op mijn blog of instagram account om nog meer gevoel te krijgen bij mijn stijl van fotografie. Vragen of interesse in een shoot? Let me know!

Liefs,
Kitty

Pix & Puur Portretfotografie Veldhoven

Met dank aan

Mijke & Berdien voor deze mooie foto's van mij

Foto 1: Mijke Bressers fotografie | www.mijkebressers.nl
Foto 2: Berdien Westland Fotografie | www.berdienwestland.nl