Over mij

& mijn stijl

Je hebt verschillende periodes in je leven en allemaal zijn ze bijzonder. Verliefd, verloofd, getrouwd, zwanger, gezin met jonge kinderen, oudere kinderen, opa & oma…. Op dit moment zit ik zelf in de ‘happy family met jonge kinderen’ fase, waardoor ik het extra leuk vind om zwangere vrouwen, vrouwen in het algemeen en gezinnen met jonge kinderen te fotograferen tijdens een lifestyle shoot.

Het gaat mij om de echte momenten. Puur, ongedwongen, ongeposeerde foto’s. Het vastleggen van connectie en liefde, zodat foto’s waardevol zijn en blijven. De foto’s bewerk ik tot zwart-wit portretten voor een tijdloos effect.

Het geeft mij energie om mooie plaatjes te maken. Dus naast het vastleggen van momenten, maak ik fine-art portretten. Kleine kunstwerken volledig in mijn stijl. Mijn stijl kenmerkt zich door veel zwart ( vandaar de naam Pix Noir ) in combinatie met weinig licht, reflectie en/of double exposure. Een Pix Noir – signature stijl shoot boek je als je iets moois wilt voor aan de muur.

.


Een Pix Noir – signature stijl shoot boek je als je iets moois wilt voor aan de muur.


.

Mocht je mij niet kennen, hierbij een poging in een notendop te vertellen over mijzelf. Ik ben Kitty. Oprichter van Pix & Puur (1-2-2016). Introverte ondernemer. Partner van Paul. Mama van Pim. Woonachtig in Veldhoven. Geboren en getogen in het bosrijke Vessem.

Ik ben gek op: Milaan, lekker eten, bioscopen, verhalen lezen of luisteren, goed glas rode wijn, tijd voor mezelf, koffiehuisjes, de magie van Harry Potter, fietsen met mooi weer, wandelen in de Dolomieten en fotografie.

Mijn passie voor fotografie begon toen ik 12 of 13 was. Ik raakte gefascineerd doordat je tijd stil kunt zetten. Sinds m’n eerste camera leg ik zoveel mogelijk van mijn leven vast, kleine en grote dingen, om niet te vergeten. Ik maak sinds 2009 ieder jaar een fotoboek vol herinneringen en verhalen. Voor mij zijn foto’s en fotoboeken súper waardevol. Het geeft mij enorm veel voldoening dat ik via Pix & Puur ook andermans verhalen mag vertellen en daarmee iemand anders iets waardevols mag geven.

Kijk vooral nog even rond op mijn website en zeker ook op mijn blog en instagram account om nog meer gevoel te krijgen bij mijn stijl van fotografie. Heb je vragen of interesse in een shoot? Let me know!

Liefs,
Kitty

Pix & Puur Portretfotografie Veldhoven

Met dank aan

Mijke & Berdien voor deze mooie foto's van mij

Foto 1: Mijke Bressers fotografie | www.mijkebressers.nl
Foto 2: Berdien Westland Fotografie | www.berdienwestland.nl