Tarieven

voor een fotoshoot bij Pix & Puur

Bij digitale fotobestanden ontvang je een galerij waaruit je zelf foto’s kunt kiezen. Tarieven voor extra fotobestanden, prints en fotoalbums ontvang je bij de galerij.

Fotoshoots zijn op locatie. Shootlocatie(s) bepalen we samen tijdens de voorbereiding. Vraag vrijblijvend mijn digitale folder aan voor meer informatie en mijn werkwijze.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief reiskosten tot 15 kilometer gerekend vanaf Veldhoven (5501). Voor afstanden daar buiten reken ik reiskostenvergoeding à € 0,25 per kilometer (tot 50 km) of  € 0,35 per kilometer (vanaf 50 km).

Per 1-1-2020 maak ik gebruik van de KOR en reken daarom géén BTW.

Toelichting

welke shoot past bij jou?

Lifestyle shoot I. Ben jij zwanger* en wil jij graag tijdloze zwart-wit portretten van jouw zwangerschap? Dat kan! We plannen samen een shoot. Een goed moment voor een zwangerschapsshoot is tussen week 30 en 35 van je zwangerschap. De fotoshoot zal op 1 locatie zijn, bijvoorbeeld bij jou thuis of in de natuur. Je vindt het fijn om een aantal mooie tijdloze zwart-wit portretten te hebben. Je bent niet van plan om de shoot op te splitsen in 2 shootlocaties en je bent ook niet van plan om binnen 6 maanden nóg een shoot te plannen. Lifestyle shoot I is perfect voor jou. Vraag mijn digitale folder aan voor meer informatie of boek deze shoot.

*Je hoeft niet zwanger te zijn om deze shoot te boeken. Dit pakket is ook geschikt voor (zakelijk) portretten, elegante boudoir sessies, love- en gezinsshoots.

Lifestyle shoot II. Hou jij van foto’s? En vind je het leuk om veel afwisselende beelden te hebben? Kies dan voor Lifestyle shoot II. Deze shoot is uitgebreider. Je hebt de mogelijkheid om de shoot op te splitsen in 2 shootlocaties en/of op te splitsen in 2 shootmomenten. De shootmomenten kunnen op dezelfde dag of tot maximaal 6 maanden na elkaar ingepland worden. Bijvoorbeeld: je wilt ongedwongen foto’s samen met je partner in de natuur, maar ook tijdloze zwart-wit portretten met blote buik bij jou thuis laten maken. Of: je wilt het verloop van je zwangerschap vastleggen door een shoot in het prille stadium van je zwangerschap te plannen en een tweede shoot aan het einde van je zwangerschap. Of: combineer een zwangerschap- en newbornshoot. Vraag mijn digitale folder aan voor meer informatie of boek deze uitgebreide shoot.

*Dit pakket is ook geschikt voor een uitgebreide love- of gezinsshoot.

Specials

Jaarreportage. Vooral bekend in de vorm van een Baby’s First Year reportage, zie hieronder. Mijn ervaring is echter dat dit pakket niet alleen bij de geboorte van een kindje perfect is, maar ook voor veel variatie in beelden of het vertellen van jouw unieke verhaal over een langere periode. Zie het als een strippenkaart voor 5 minishoots die 1,5 jaar geldig is. Je kunt ieder seizoen een shoot in plannen bijvoorbeeld. Je kunt 5 verschillende locaties en settings kiezen, maar ook verschillende mensen van wie je houdt betrekken per shoot. Ook kun je mooi de ontwikkeling en groei van je kind(eren) laten zien die al iets groter zijn. Of je kunt door mij in beeld laten brengen wat er zich gedurende een jaar in jouw leven afspeelt. Vraag mijn digitale folder aan voor meer informatie of boek een jaarreportage.

Baby’s First Year reportage. Het eerste jaar van je kindje is zo bijzonder. Iets om te koesteren en met veel liefde op terug te kijken later. Een Baby’s First Year reportage helpt je daarbij. Ik volg jullie gedurende ruim een jaar door middel van vijf korte fotoshoots, bijvoorbeeld op deze 5 momenten: zwangerschap, newborn, 3 maanden, 7,5 maand en 1 jaar. Dit kan ook ieder willekeurig ander moment zijn in je leven, het hoeft niet bij de geboorte van een kind (zie hierboven). Vraag mijn digitale folder aan voor meer informatie of boek een Baby’s First Year | Jaarreportage.

Day in the Life. Jullie (kleinschalige) huwelijksdag, een weekendje weg met de hele familie, een bijzondere gebeurtenis in je leven of juist een alledaagse gezinsdag. Een Day in the Life reportage is geschikt voor speciale momenten in je leven of juist om het alledaagse vast te laten leggen. Tijdens een Day in the Life reportage ben ik minimaal 1 dagdeel (3 uur) en maximaal 2 dagdelen (7 uur) aanwezig om de tijd stil te zetten middels documentaire fotografie. Ik leg vast wat is. Echte momenten. Geen kledingadvies, geen aanwijzigen. Activiteiten, emoties, connectie, details, jullie unieke verhaal. Een fotoalbum vol herinneringen, waardevolle beelden voor nu en later. Vraag mijn digitale folder aan voor meer informatie of boek een Day in the Life reportage.

Zwangerschapsshoot Eindhoven Pix & Puur