Tarieven

voor een fotoshoot bij Pix & Puur

*

Bovenstaande tarieven zijn inclusief reiskosten tot 15 kilometer gerekend vanaf Veldhoven (5501EW). Voor afstanden daar buiten reken ik reiskostenvergoeding à € 0,25 per kilometer (tot 50 km) of  € 0,35 per kilometer (vanaf 50 km).

Ik maak gebruik van de KOR en bereken om die reden per 1-1-2020 géén BTW.

De gekozen foto’s worden digitaal geleverd in groot en klein formaat. Extra foto’s afnemen kan uiteraard. De kosten hiervoor zijn maximaal € 12,50 per extra foto. Pakketprijzen ontvang je samen met je galerij.

Specials

Baby’s First Year. Het eerste jaar van je kindje is zo bijzonder. Iets om te koesteren en met veel liefde op terug te kijken later. Een Baby’s First Year reportage helpt je daarbij. Ik volg jullie gedurende een jaar door middel van vijf korte fotoshoots, bijvoorbeeld op deze 5 momenten: zwangerschap, newborn, 3 maanden, 7,5 maand en 1 jaar. Kosten en voorwaarden voor een Baby’s First Year zijn op aanvraag.

Day in the Life. Voor speciale momenten in je leven of juist om het alledaagse vast te laten leggen. Jullie verhaal in beeld. Tijdens een Day in the Life reportage ben ik minimaal 1 dagdeel aanwezig om de tijd even stil te zetten door middel van documentaire fotografie. Je ontvangt de verhalende beelden in een A4 formaat fotoboek (liggend). Kosten en voorwaarden zijn op aanvraag.