Workshop Fotografie basis

Word jij enthousiast van fotografie? Heb jij een (nieuwe) spiegelreflex- of systeemcamera? En wil jij meer uit jouw camera en je hobby fotografie halen? Ik help je graag! In één dag leer ik je fotograferen in de M-stand en de basisbeginselen betreffende licht en compositie. Wil jij een kick-start in fotografie? Twijfel niet, schrijf je in voor een workshop fotografie basis bij Pix & Puur.


Je leert over diafragma, sluitertijd, ISO, licht meten, witbalans en scherpstellen.
Fotografie betekent letterlijk: schrijven met licht. Je krijgt daarom in deze workshop uitleg over verschillende lichtsoorten.
Er zijn 10 basis compositieregels die voorbij komen en waar je mee aan de slag mag in de vorm van oefenopdrachten. 
 
 • Ik ben heel erg blij dat ik de workshop heb mogen doen, want zonder had ik echt niet geweten waar ik had moeten beginnen met mijn nieuwe camera; dan was het pure chaos geweest in mijn hoofd en na jouw workshop heb ik echt het idee dat ik de basisdingen gewoon begrijp. Dat is heel fijn. De 3 dingen die ik top vond: de super handige handout, de opbouw van je workshop en het feit dat er nog huiswerkopdrachten zijn met feedback. Oja en natuurlijk de lunch!
  Angelique
  Fujifilm X-T20
 • Ik vond het een super leuke, maar vooral leerzame dag! Ik heb nu al super veel zin om mooie foto's te gaan maken en om aan de opdrachten te gaan werken. En ik zou je zeker bij iedereen aanraden! Je legt alles duidelijk uit (in begrijpelijke taal). Je neemt de tijd en denkt mee. De hand-out is super handig en duidelijk! Hierin kun je na de workshop alles nog terugvinden. En de lunch was top geregeld!
  Jaimy
  Fujifilm X-T20
 • Wij hadden de luxe om de cursus in een kleine (mijn zus en ik) intieme setting te mogen volgen. Dat is echt luxe. Kitty is super duidelijk, rustig en geeft goede uitleg en je ontvangt een zeer duidelijk naslag werk. Super veel geleerd, het kwartje viel bij mij juist door de oefeningen. De opgedane kennis direct toepassen/omzetten in de praktijk. Heb na de cursus meteen een nieuwe lens aangeschaft.
  Susan
  Nikon
 • Ik vond het een fijne, inspirerende workshop.
  Al gauw merkte ik dat we op dezelfde golflengte zaten en dat dit de manier was waarop ik graag meer over mijn toestel en fotografie te weten wou komen. Enkel de nodige technische kennis om meer uit de camera te halen. Ik kon er meteen mee aan de slag.
  Els
  Canon
 • Erg interessante en leuke workshop gehad bij Pix & Puur. Kitty legt erg duidelijk de basis principes uit van het fotograferen. De documentatie die ze erbij gebruikt is makkelijk te begrijpen en heb ik naderhand nog vaak gebruikt.
  Wat ik erg fijn vond is dat Kitty je de tijd geeft om je camera te leren kennen en je ook helpt met de instellingen van je camera als dat nodig is. Verder wordt de theorie ook meteen in de praktijk gebracht. Je gaat meteen aan de slag met het maken van foto's, zodat je ook meteen resultaat ziet als je bepaalde instellingen veranderd. Je krijgt ook opdrachten mee die je thuis kunt oefenen. Je kunt zelfs wat foto's naar Kitty doorsturen waarop zij dan feedback geeft. Al met al een hele leuke cursus om te doen. Ik zou hem iedereen aanbevelen, zeker als je net een nieuwe camera hebt.
  Rian